972 239 821
Atenció al públic: de Dilluns a Dijous de 9:00h a 18:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h
hola@reservalleure.cat

ACTIVITATS A CA N’OLIVER

TORNA

A LA CASA:

Podeu realitzar la vostra estada sense contractar les activitats que l’empresa us ofereix o també teniu la opció de contractar els tallers i activitats d’ 1 dia o colònies que us proposem:

Si voleu veure l’ adequació dels tallers a les edats/cicles formatius, cliqueu aquí.

A L’ ESCOLA:

Us ajudem a planificar i organitzar les activitats d’ 1 dia (sencer o mitja jornada) o de colònies al vostre centre.

Tallers i Activitats incloses en els Programes pedagògics de la Diputació de Girona 2019-2020

Per viure la HISTÒRIA que no trobaràs en els llibres de text!. Comho fem?:

Els alumnes aprenen història divertint-se i són els autèntics protagonistes d’ aquest procés d’ aprenentatge actiupràctic amb ambientacions i reproduccions a gran i petita escala.

Desenvolupem tallers i activitats en les que els alumnes, a partir dels seus coneixements, puguin resoldre i abordar una temàtica, un problema, un dubte que el monitor els planteja o que ells generen per comprendre la informació rebuda, fomentar l’ esperit crític i la participació activa. A partir dels objectius:

Tot seguint un eix d’ animació històric i engrescador que té en compte les diferències i els ritmes d’ aprenentatge de cada persona.

El paper del professorat


El procés de concreció de les activitats és tractat de manera individualitzada amb cada centre escolar a fi d’ elaborar la programació (objectius i continguts) definitiva i adequar-la a les necessitats del professorat.

Abans de la sortida

El professorat i l’ equip de la casa de colònies treballen conjuntament per dissenyar i consensuar els tallers i activitats de la programació, així com els coneixements previs de l’alumnat.

Durant la sortida

Es desenvolupen a la casa de colònies els tallers i les activitats fixades prèviament amb el professorat. El seu paper és el d’acompanyar i supervisar el desenvolupament de les activitats i, si vol, pot participar de manera activa a cada taller.
Al professorat se li proporciona: 

un dossier de suport teòric de cada taller realitzat, amb la bibliografia recomanada (general, específica i lectures adequades pels alumnes).

un dossier d’activitats pels alumnes.

Després de la sortida

Es concreta en el centre escolar on l’alumne ha de treballar el dossier d’activitats que se li ha proporcionat al professor.Durant la sortida i després a classe el professorat podrà avaluar el nivell de coneixements adquirits per l’ alumnat.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ