972 239 821
Atenció al públic: de Dilluns a Dijous de 9:00h a 18:00h i Divendres de 9:00h a 15:00h
hola@reservalleure.cat

ACTIVITATS FAMILIARS A EL ROURELL

TORNA

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

Sortides i visites guiades

Aprofiteu la vostra estada a les colònies per conèixer alguns dels indrets més emblemàtics i espectaculars la Garrotxa

Visita a granges

Mas La Coromina

Visita la granja de les vaques de la llet ATO per conèixer per què  és tan especial. Activitat recomanada per a famílies.

L’activitat comença amb un recorregut per la granja on podreu conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la llet ATO, des del pasturatge dels animals, la seva alimentació fins a la munyida així com el dia a dia d’una granja de vaques.

Després del recorregut per la granja podreu gaudir d’una degustació de iogurts i formatges elaborats per Mas La Coromina així com d’un audiovisual explicatiu de l’elaboració de la llet. També tindreu oportunitat d’adquirir els productes artesans per gaudir-los a casa vostra.

La Xiquella

Coneix el procés d’elaboració del formatge artesà i visita les vaques productores

El productor us guiarà per l’explotació perquè conegueu les vaques productores de llet i us explicarà el procés d’elaboració del formatge.

Tot seguit visitareu la formatgeria i el seu obrador on podreu conèixer de primera mà el cicle d’elaboració dels formatges de forma tradicional, tant els formatges frescos com els curats, així com els altres productes lactis elaborats per La Xiquella com els iogurts i el quefir.

Al final de la visita realitzareu una degustació dels formatges i productes làctics de La Xiquella i si us agraden, podreu comprar els productes que hagueu provat perquè els gaudiu a casa vostra.

La Fageda

Coneix les vaques més famoses de la Garrotxa, com produeixen la llet i com s’elaboren els productes làctics

Un guia us acompanyarà a la granja on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells nounats i la sala de munyir. També us explicaran el seu funcionament.

Un cop a la fàbrica, des de l’exterior, podreu veure com transformen la llet en iogurts i postres lactis, així com els diferents processos d’elaboració i fermentació.

En acabar la visita, es projectarà una audiovisual sobre la cooperativa i seguidament podreu degustar els productes de La Fageda, incloent les seves melmelades.

Un paradís d’aigua enmig de volcans

A Les Planes d’Hostoles, molt a prop d’Olot, terra de volcans hi ha un paradís ocult enmig del bosc, encara que cada vegada menys ocult doncs a l’estiu està ple de gent banyant-se en els seus gorgs.

A la Vall d’en Bas també hi ha salts espectaculars i gorges on poder-se banyar. L’Alta Garrotxa és un altre indret espectacular amb el seu rius i gorgs

Si voleu gaudir-ne amb tranquil·litat, us recomanem visitar aquests indrets durant la primavera o la tardor, és espectacular.

Àpats per a grups i famílies

Us proposem passar el dia al Rourell, envoltats de natura, gaudir d’un bon àpat  i passar-ho d’alló més be!
Celebracions familiars, aniversaris, trobades de colles, festes de finals de curs, clubs esportius, entitats, associacions…

Servei de cambrers: només per grups i prèvia reserva, oferim serveis de cambrers per parar la taula i servir l’àpat, perquè pogueu gaudir de la jornada amb total comoditat.

TORNA

DEMANA MÉS INFORMACIÓ