ACTIVITATS PER ESCOLES / INSTITUTS / CASALS


A. Activitat de kayak en aigües tranquiles per a infants (de 9 – 14 anys).

Activitat amb kayaks inflables dobles en una zona d’aigües tranquiles. Ens intentem adapatar per buscar un lloc proper a la casa rural on s’allotgen els infants/aumnes o al centre escolar. En el vostre cas el més habitual seria anar a la zona de la Barca de Bescanó. D’altres zones on és possible realitzar l’activitat: Fontajau, el Pasteral, la Barca d’Anglès… Solem fer jocs d’equilibri, exercicis de propulsió, girs, activitats de familiarització amb el medi aquàtic…
Nombre de monitors: 2-3 Nombre màxim de participants per grup: 30 Durada de l’activitat: 1:30h

B. Activitat d’aigües braves per adolescents (De 12 a 18 anys). 


Activitat amb kayaks inflables dobles al Parc d’Aigües Braves de la Pilastra. Solem començar amb un escalfament i estona de familiarització amb el material i l’entorn en una zona tranquila. Després procedim a fer 2 baixades pels ràpids del Parc d’Aigües Braves. Els ràpids són de classe II en una escala que va del I al VI, són divertits però no presenten perills. 

Nombre de monitors: 3 Nombre màxim de participants per grup: 30 Durada de l’activitat: 1:30h

C. Curs d’Aigües Braves a la Carta (+15 anys)


Per a alguns instituts com el Vicens Vives així com per l’Escola Universitaria EUSES, oferim cursos amb kayaks d’aigües braves tancats (els kayaks de veritat) a la carta. Si hi ha algun client interessat en què els alumnes aprenguin. fer kayak com a part de l’assignatura d’Educació Física, Crèdit Variable o de Síntesi, podem fer propostes de cursos a la carta. En general els alumnes dels centres que trien aquesta opció venen un dia a la piscina a l’aire lliure de Salt, per fer una sessió de familiarització amb el material, un dia al parc d’aigües braves de la Pilastra a aprendre les tècniques bàsiques del kayak d’aigües braves i un tercer dia en que fem un descens des de el Turó dels Cavalls fins al Parc d’Aigües Braves de la Pilastra o de la Pilastra a Fontajau de Girona. 

El preu varia en funció a la càrrega d’hores i el nombre de dies de durada del curs. 

RESERVA