Laborables: De Dl. a Dj. de 9:00h a 17:00 h i Dv. de 9:00h a 15:00 h P. 972239821

ADN

Inicis

Tot i anar-se gestant durant anys, RESERVALLEURE com a tal, va néixer i sortir a la llum l’any 2019 de la necessitat d’ampliar el ventall i obrir noves línies de negoci per estar al capdavant del sector.

Primerament va sorgir amb el nom d’Otiumcat. El nom era la fusió d’Otium, Oci en llatí i Catalunya, fusionant al qual ens dedicàvem i a la zona on actuàvem. La pandèmia de la Covid-19 va accelerar el procés.

El nom inicial d’Otiumcat, tot i ser molt llaminer per nosaltres, vam detectar que comercialment era difícil de recordar i vam optar per buscar un nom més fàcil de recordar; RESERVALLEURE.

Primerament, va néixer com a central de reserves d’instal·lacions Juvenils i un cop assentades les bases, vam obrir una nova línia; la de Serveis Educatius i Escolars, oferint i organitzant colònies a les escoles. Convertint-nos així en una empresa més transversal i dinàmica.

Actualment, està format per un equip de professionals del món del lleure, especialitzats en el sector escolar, amb nous projectes, ganes de créixer, i sobretot potenciar l’educació en el lleure.

Com a central de reserves ajudem als nostres clients a buscar-los casa de colònies per tot Catalunya; entitats, fundacions, esplais, grups esportius, escoles i de qualsevol índole.

Amb els nostres serveis educatius podem oferir un ventall de possibilitats d’activitats com: Colònies escolars, sortides d’un dia, activitats de lleure /aventura, treballs de síntesi i convivències de cohesió, molt necessàries a l’inici del curs escolar.

I també portem activitats de lleure a Cases de Colònies, amb una cartellera d’eixos d’animació específic per cada casa, personalitzant les temàtiques segons la situació geogràfica, aportant contingut específic i personalitzat.

A RESERVALLEURE ens esforcem cada dia per millorar i oferir la millor qualitat educativa.

Valors

ELS INFANTS SÓN ELS PROTAGONISTES
COMPROMNÍS I RESPONSABILITAT
EXPERIÈNCIA
TRACTE PERSONAL
ORGANITZACIÓ
EDUCACIÓ, QUALITAT I CULTURA

Serveis educatius

DINAMITZACIÓ
Dinamitzar donant protagonisme als infants, pensant en l’humor i diversió per acostar-nos més als infants que ens visiten.
PROFESSIONALITAT
La nostra intenció és professionalitzar el sector amb la nostra metodologia pedagògica, fomentant la creativitat, autonomia, originalitat i sentit crític.
TRACTE
El bon tracte, respecte i empatia tant amb les escoles que confien en nosaltres, oferint un bon seguiment, accessibilitat i confiança. Per descomptat, també internament amb tot el nostre equip.
ORGANITZACIÓ I COMUNICACIÓ
Orde, organització i comunicació com a fonaments en la nostra feina, ho fa tot més fàcil en les tasques individuals com en equip.
EQUIP
Cohesionar i respectar l’equip, valorant els objectius que transmetem als infants donant exemple. L’oportunitat de treballar en un entorn de respecte, bon rotllo i família

Central de Reserves

EFICIÈNCIA I RAPIDESA
Oferir el millor servei i les millors opcions de reserva en el menys temps possible.
CULTURA
Fomentem la nostra llengua i cultura com a projecte tant educatiu com empresarial, donant lloc a la nostra cultura, localitzacions i gastronomia, oferint experiències locals.
RESPONSABILITAT I COMPROMÍS
Compromeses amb els clients i les instal·lacions. Compromís en ser ràpid i eficients, en millorar dia a dia i oferir un tracte únic, proper i exhaustiu.
TRACTE PERSONALITZAT
Oferim un tracte personalitzat per a cada client, generant un seguiment, confiança i acompanyament totalment individualitzat com a senya d’identitat.
EXPERIÈNCIA
Som un equip professional en el sector, Amb sentit d’autocrítica per poder millorar, evolucionar i oferir un millor servei com a central de reserves.
ORGANITZACIÓ
Una bona planificació i organització és garantia d’una feina ben feta. Treballem cada dia per a una organització òptima com a equip, millorant les eines per ser més eficients i organitzats.

El nostre Equip

El nostre equip està format per departaments, tenim:
Departament comercial
Departament comercial de central de reserves que s’ocupen d’oferir un tracte personalitzat i oferir propostes el més ràpid possible als clients que fan una sol·licitud per trobar casa de colònies. També tractar amb les instal·lacions per oferir un servei òptim.
Departament comercial escolar
Departament comercial de serveis educatius i colònies escolars, ofereixen un tracte directe amb els centres educatius per oferir propostes de colònies escolars, sortides d’un dia i treballs de síntesi.
Departament Administració
Departament encarregat dels tràmits comptables i administratius, relacionat amb les estades de ReservaLleure.
Departament creatiu
Es tracta del departament més màgic, creant el contingut físic dels eixosrvt KÑM-, d’animació- des de les disfresses fins a l’atrezzo utilitzat a les activitats per fer volar la màgia. s’ocupa d’actualitzar el contingut en xarxes socials, web. Creació de catàlegs i dossiers específics de cada centre d’interès.
Departament educatiu
S’ocupen de la creació i innovació del contingut i activitats de les colònies escolars. Sempre en constant renovació i escoltant el que les escoles volen per crear una experiència única. 
Departament de Recursos Humans
Departament que ens ajuda a gaudir de l’equip professional del qual disposem. Es un departament indispensable i clau per obtenir els nostres resultats a l’hora de treballar i anar creixent com ho estem fent.
Departament d’instal·lacions
S’ocupa de gestionar els equips de les cases de colònies que viuen el lleure educatiu amb nosaltres, per tal que les estades es duguin a terme amb comoditat i complaent pels clients.