Laborables: De Dl. a Dj. de 9:00h a 17:00 h i Dv. de 9:00h a 15:00 h P. 972239821

El Corral del Mataró

Veure totes les fotos
Reserva Contacte
Arbúcies-La Selva-GRN
Registre Instal·lació CC000090

Localització

,
17401 Girona
Arbúcies
Google.Maps

Serveis

Activitats Casament Càtering Celebració Dret a cuina Exclusivitat Només allotjament Passar el dia llogant instal·lacions

Equipaments

Barbacoa Calefacció Microones Nevera Piscina Wifi

Activitats

Parc d'Aventura

Descripció

Típica masoveria de pagès del municipi d’Arbúcies. A partir dels anys 70 es produí el fenomen d’èxode del món rural per anar a viure als pobles i a les ciutats properes, provocant la transformació en runes i la desaparició de moltes d’aquestes masies, i El Corral del Mataró no en fou cap excepció. L’any 1992 la família Mataró decidí restaurar la casa i convertir-la en una Escola del Bosc amb la finalitat de donar a conèixer sobre el mateix terreny el treball diari de la gent que hi viu i en viu, així com tot allò relacionat amb el bosc.

La casa El Corral del Mataró està situada dins el Parc Natural del Montseny, en el centre de la finca forestal del Mataró de Cerdans, amb els seus boscos programats en el PTGMF. La gran diversitat de paisatges i la riquesa forestal fan d’aquesta zona un lloc ideal per gaudir de l’entorn i passar uns agradables dies de convivència.

L’any 2019, el Parc Natural del Montseny ha certificat l’adhesió d’El Corral del Mataró a la Carta Europea de Turisme Sostenible als Espais Naturals Protegits, pel seu compromís amb la sostenibilitat.

Instal·lacions

ACTIVITATS

Consulta!

ENTORN

Poble d’Espinelves ( a peu ).

Musu Etnològic del Montseny, la Gabella – Arbúcies, ( amb cotxe ).

LOCALITZACIÓ

17401 Arbúcies, Girona

Per arribar a la casa cal seguir l’Eix Transversal C-25 fins a la sortida 202 Coll de Revell, i després seguirem l’indicador de El Corral del Mataró. A partir d’aquí, a uns 300 metres per carretera de sorra, arribarem a la casa.

No hi ha transport públic que arribi fins a la porta de la casa, per tant, hi ha diferents opcions:

  • Amb cotxe particular.
  • Amb autobús contractat.
  • Amb transport públic fins a Vic i després contactar amb alguna empresa d’autocars per arribar fins a la casa.