Laborables: De Dl. a Dj. de 9:00h a 17:00 h i Dv. de 9:00h a 15:00 h P. 972239821

La Guàrdia Lada

Veure totes les fotos
Reserva Contacte
Mon. de Segarra-Segarra-LLD
Registre Instal·lació CC000142

Localització

Carrer del Castell, 1
25217 Lleida
La Guardia Lada
Google.Maps

Serveis

Dret a cuina Estada Escolar Exclusivitat Només allotjament Passar el dia + Menú de la casa Passar el dia llogant instal·lacions Pensió Completa

Equipaments

Microones Nevera

Al a la segarra, Lleida

Descripció

La Casa de Colònies La Guàrdia Lada es troba a la baixa Segarra, al municipi del mateix nom, en l’edifici de l’antiga Rectoria just al costat de l’Esglèsia de Santa Maria i als peus de l’emblemàtic Castell, ara en runes, de La Guàrdia, datat al segle XI.

A casa nostra hi trobareu un ambient familiar i distès, activitats de lleure per a totes les edats, passejades inoblidables pels senders de la Segarra, aventures, contacte amb la natura i una cuina especial feta amb productes naturals i de proximitat.

A la Guàrdia Lada portem més de 40 anys allotjant i convivint amb persones que han deixat la petjada del seu pas i volem continuar fent de la vostra estada quelcom que recordeu amb especial estima. El que més desitgem és que marxeu pensant que algun dia hi tornareu.

Instal·lacions

La Casa de Colònies de la Guàrdia Lada consta de tres plantes i un celler soterrani.Dues sales d’activitats, una d’elles semi-exterior amb safareig i renta mans pel moment de les manualitats que ho requereixin, i l’altra interior com a sala de jocs i lleure.

Cada planta consta d’habitacions amb banys i dutxes perfectament condicionades i un ampli menjador amb punt d’escalfament. Hi ha labavos i accessos adaptats per a persones amb movilitat reduïda i. A la primera planta, a més, hi tenim l’infermeria amb capacitat per a dues persones.

El celler soterrani consta de dues grans sales ambientades en el món de la pagesia on s’hi poden dur a terme tot tipus d’activitats.