Laborables: De Dl. a Dj. de 9:00h a 17:00 h i Dv. de 9:00h a 15:00 h P. 972239821

Mas Gorgoll

Veure totes les fotos
Reserva Contacte
Palamós-Baix Empordà-GRN
Registre Instal·lació CC000306

Localització

Carrer Mas Gorgoll, 1
17230 Girona
Palamós
Google.Maps

Serveis

Activitats Casament Celebració Dret a cuina Estada Escolar Exclusivitat Només allotjament Passar el dia + Menú de la casa Passar el dia llogant instal·lacions Pensió Completa

Equipaments

Bosc Calefacció Centre mèdic proper Granja Microones Nevera Piscina Pista Esportiva Sala d'activitats Transport Públic Wifi

Activitats

Activitats aquàtiques Activitats de Mar Escola de Mar Granja Lleure Natura Parc d'Aventura Tirolina

– Programa d’educació infantil i Cicle Inicial: Mariners a la Mar
. Visita al Port de Palamós: el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l’hora que arriben els vaixells després d’una jornada de pesca. Observarem l’organització interna d’un port, coneixerem els diferents tipus d’embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l’experiència de la subhasta de peix.
. Toca-toca a la platja: A través de diferents activitats infantils descobrim el mar a través de les mans. A ulls clucs, utlitzem el tacte per conéixer els habitants de la mar. Heu tocat mai un peix, tots tenen el mateix tacte? I el placton, la sorra, les roques…. Tocant, tocant anem explorant, aprenent i treient les nostres pròpies conclusions.
. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s’adapten a les condicions de cada nivell.
. El fons del mar: projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

– Programa de Cicle Mitjà i Cicle Superior: A tota vela
. Excursió al Port, el museu, el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l’hora que arriben els vaixells després d’una jornada de pesca. Observarem l’organització interna d’un port, coneixerem els diferents tipus d’embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l’experiència de la subhasta de peix.
. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s’adapten a les condicions de cada nivell.
. Immersió al Mediterrani, projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.
. Treball de camp al litoral: Com es formen les platges i espigons? Què ha fet que la nostra costa sigui com és? La combinació del temps, la força de la mar i els moviments de la Terra han dibuixat la nostra costa. Amb anemòmetres, baròmetres, termòmetres de terra i aigua, garbells, pales, etc. ens convertim en científics i arqueòlegs de la platja per descobrir mitjançant un autèntic treball de camp els secrets que s’hi amaguen.

Descripció

Masia rehabilitada amb amplis espais interiors i exteriors, a tan sols 10 minuts a peu de la platja de Palamós, Baix Empordà.

Habitacions independents, amb accés directe. Habitacions col·lectives de 4 a 16 places amb múltiples accessos i sortida als exteriors. Quatre menjadors, tres sales d’activitats.

Instal·lacions

INTERIOR

El Mas Gorgoll té una capacitat de 134 places, 24 d’elles accessibles, distribuïdes en les següents habitacions:

2 habitacions de 6 places.
5 habitacions de 8 places.
3 habitacions de 10 places.
2 habitacions de 14 places.
1 habitació de 16 places.

Compta també amb sala d’estar, i 4 sales taller, a més de 4 sanitaris adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

EXTERIORS

Exteriors amb acollidores terrasses i zones d’ombra i de picnic, esplanades de joc, bosc en un turó per a construir cabanes.

També hi torbareu la piscina, camp d’aventura amb tirolina, granja i el camp de futbol.

La platja a tant sols 8 minuts a peu de la casa de colònies.

Entorn

Gaudir de l’entorn que ofereix el Baix Empordà, amb paisatges privilegiats de mar i muntanya. Mas Gorgoll es diferencia per la proximitat a la platja de Palamós, i a tan sols 30 minuts del Massís de les Gavarres. Una experiència de paisatges mediterranis i gastronòmics.

CENTRES MÈDICS i FARMÀCIES APROP

Hospital de PalamósCentre d’atenció primària (CAP Palamós)

COM HI ARRIBEM AMB TRANSPORT PÚBLIC?

Estació de busos de Palamós a Mas Gorgoll a peu

ALTRA INFORMACIÓ D’INTERÈS

Accessibilitat transport: L’autocar pot arribar fins a la casa, també hi ha un parking amb gran capacitat de cotxes.

Pobles més propers: Palamós

Ajuntaments: Ajuntament de Palamós 

Oficines de Turisme: Oficina de Turisme de Palamós

SUPERMERCATS PROPERS: LidlEsclatMercadona

GASOLINERA: EsclatOil